Onze 9 punten waar wij voor zijn

VOOR VEILIGHEID
Het aantal auto- en woninginbraken moet worden terugge-bracht. Maar veiligheid betekent ook een veilige fietsroute naar school en dat weggebruikers zich aan de regels houden (ook wielrenners!).

VOOR WONEN
Meer huur- en koopwoningen voor jongeren en ouderen. Met voorrang voor onze eigen inwoners. Bij het bouwen moeten de omwonenden beter betrokken worden, draagvlak is belangrijk.

VOOR GROEN
Wat groen is moet groen blijven, sterker nog: we willen het groene karakter van onze dorpenversterken.

VOOR BEREIKBAARHEID
Voor een goede doorstroming waarbij rekening gehouden wordt met al het verkeer en de groei in de regio. Knelpunten moeten opnieuw onder de loep genomen worden.

VOOR LAGE LASTEN
De VVD wil zuinig omgaan met overheidsgeld. Wij vinden het belangrijk om niet meer uit te geven dan dat er binnen komt.

VOOR SPORT
Sport moet voor iedereen toegankelijk zijn en de VVD steunt initiatieven om meer mensen te laten sporten.

VOOR KWALITATIEF ONDERWIJS
Onderwijs moet beter aansluiten bij onze kinderen. Ook kinderen die meer ondersteuning of meer uitdaging nodig hebben moeten hiervoor terecht kunnen bij de scholen in onze dorpen.

VOOR ONDERNEMERS
Ruimte voor ondernemers om te ondernemen door afschaffen van hinderlijke regels. Zij zijn onmisbaar voor onze economie en zorgen voor werkgelegenheid.

VOOR EEN GEMEENTE DIE VOORBEREID IS OP DE TOEKOMST
De voorzieningen in onze gemeente moeten meebewegen met de behoefte. Bouw van De Nieuwe Kern kan bijvoorbeeld alleen als er ook voldoende scholen en sportvoorzieningen worden bijgebouwd.